{caption}

O nama

Dobrodošli u Arhimed Online Shop – vaš izvor vrhunskog školskog pribora, kancelarijskog materijala, putnog programa i još mnogo toga! Kao mali porodični biznis, ponosimo se širokim asortimanom kvalitetnih proizvoda i izuzetnom uslugom koju pružamo našim kupcima.

Naši najprodavaniji proizvodi su poslovni rančevi koji kombinuju stil i praktičnost, bele table koje su idealne za pisanje i brisanje, vrhunski flomasteri koji obezbeđuju intenzivne boje i sveske koje će vam pomoći da zabeležite sve važne trenutke.

U Arhimed Online Shopu verujemo u jednostavnost i lakoću poručivanja. Naš intuitivan i korisniku prijateljski dizajn omogućava vam da jednostavno pronađete željene proizvode i završite kupovinu bez muke. Sa brzom isporukom i sigurnim plaćanjem, želimo da vaše iskustvo kupovine bude besprekorno.

Kao deo našeg poslovanja, posvećeni smo fer odnosu prema našim kupcima. Vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada, stoga smo uvek tu da pružimo podršku i rešimo sve vaše nedoumice.

U Arhimed Online Shopu, verujemo da svako zaslužuje kvalitetne proizvode koji će im olakšati svakodnevne obaveze. Sa nama, vaša kupovina će biti jednostavna, pouzdana i ispunjena proizvodima koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

 

CENTROPEN
ILIJANUM
MAPED
STAEDTLER
UNI
MONDI
FABRIANO
NAVIGATOR
INTERNATIONAL PAPER
OPTIMA
PULSE
Junior
Connect
Top2000
CATALINA
DELI
Primo
PELIKAN
EDUCA
OXFORD
MAPED CREATIVE
Disney
PILOT