Magicni flomaster Maped

Magicni flomaster Maped

Šifra proizvoda: M844612

Trebaju ti kvalitetni magični flomasteri? Arhimd ima Maped magične flomastere za decu po odličnoj ceni. Pogledaj online i poruči već danas!

  449.00 RSD

  Opis

  Magični flomasteri Maped su namenjeni deci za bojenje i imaju magičnu funkciju da menjaju boju podloge.
  U pakovanju su dva bela flomastera koja menjaju boju kada pređu preko druge boje flomastera na papiru.
  U pakovanju su flomasteri u 8 boja plus dva magična.
  Flomaster ostavlja trag debljine 3,6mm.

  Magicni flomaster Maped je revolucionaran proizvod koji će vas oduševiti svojim jedinstvenim karakteristikama i sposobnostima. Ovaj flomaster je izrađen od visokokvalitetne tinte koja se lako upija u papir i koja se ne razmazuje, što znači da će vaše poruke ili crteži izgledati čisto i profesionalno.

  Međutim, ono što ovaj flomaster čini zaista jedinstvenim je njegova sposobnost da se menja boja. Flomaster Maped Magic Marker ima sposobnost da promeni boju tokom korišćenja. Ovo je osobito korisno za decu koja vole da se igraju sa bojama i da crtaju.

  Flomaster Maped Magic Marker je izdržljiv i dugotrajan, tako da ga možete koristiti dugi niz godina bez ikakvih problema. Njegova tanka, precizna četkica omogućava da ostavite fino i precizne linije, što ga čini idealnim za detaljno crtanje i pisanje.

  Magicni flomaster Maped je pravi pribor za sve one koji žele da iskažu svoju kreativnost i da crtaju ili pišu u različitim bojama. Ako želite da imate flomaster koji će vam pružiti sve što vam je potrebno, onda biste trebali da razmislite o kupovini Magicnog flomastera Maped. Isprobajte ovaj proizvod i uverite se u njegovu jedinstvenu sposobnost i izvanredan kvalitet.

  Slični proizvodi

  CENTROPEN
  ILIJANUM
  MAPED
  STAEDTLER
  UNI
  MONDI
  FABRIANO
  NAVIGATOR
  INTERNATIONAL PAPER
  OPTIMA
  PULSE
  Junior
  Connect
  Top2000
  CATALINA
  DELI
  Primo
  PELIKAN
  EDUCA
  OXFORD
  MAPED CREATIVE
  Disney
  PILOT