FOLIJA ZA PLASTIFICIRANJE A4 80 MIKRONA

FOLIJA ZA PLASTIFICIRANJE A4 80 MIKRONA

Šifra proizvoda: 202

Treba ti folija za plastifikaciju? Arhimed online prodavnica nudi foliju za plastifikaciju po odličnoj ceni. Poručite već danas!

  866.18 RSD

  Opis

  Folija za plastifikaciju A4 od 80 mikrona je praktičan proizvod koji će vam pomoći da zaštitite važne dokumente ili slike. Folija je napravljena od visokokvalitetnog materijala koji će zaštititi vaše dokumente od oštećenja, prljavštine i vlage.

  Ova folija je pogodna za A4 formata i debljine od 80 mikrona, što je savršena veličina za većinu dokumenata i slika. Ona se lako koristi - samo stavite vaš dokument ili sliku između dve folije i pritisnite uređaj za plastifikaciju. Folija će se zagrejati i stvoriti čvrstu zaštitu oko vašeg dokumenta ili slike.

  Folija za plastifikaciju A4 od 80 mikrona je izdržljiva i dugotrajna, tako da ćete je moći koristiti dugi niz godina bez ikakvih problema. Ona je takođe lako dostupna u prodaji, tako da je lako nabaviti kada vam je potrebna. Ako želite da zaštitite važne dokumente ili slike, onda biste trebali da razmislite o kupovini folije za plastifikaciju A4 od 80 mikrona.

  Deklaracija
  1 Naziv artikla: FOLIJA ZA PLASTIFICIRANJE A4 80 MIKRONA
  2 Tip/model: Kancelarijski materijal
  3 Kolicina: 1 komad
  4 Proizvodjac:
  5 Uvoznik: Gembird, Beograd
  6 Zemlja porekla: Kina

  Slični proizvodi

  CENTROPEN
  ILIJANUM
  MAPED
  STAEDTLER
  UNI
  MONDI
  FABRIANO
  NAVIGATOR
  INTERNATIONAL PAPER
  OPTIMA
  PULSE
  Junior
  Connect
  Top2000
  CATALINA
  DELI
  Primo
  PELIKAN
  EDUCA
  OXFORD
  MAPED CREATIVE
  Disney
  PILOT