BELA TABLA OKRETNA NA POSTOLJU 90X120

BELA TABLA OKRETNA NA POSTOLJU 90X120

Šifra proizvoda: 17062

Tražiš magnetnu tablu, ali ne želiš da bušiš zid? Bez brige! Arhimed nudi belu okretnu tablu, dimenzija 90x120 cm, koju možeš poručiti odmah, a u nastavku pogledaj zašto je okretna tabla bolji izbor za tebe!

  13 842.00 RSD

  Opis

  Dvostrana Upotreba: Bela magnetna tabla omogućava pisanje i suvo brisanje s obe strane, pružajući dvostruku površinu za rad. Ovo je posebno korisno u sredinama gde se često koriste različiti koncepti ili gde je potrebno istovremeno raditi s dve različite informacije.

  Magnetska Privlačnost: Magnetna površina omogućava lako pričvršćivanje papira, dokumenata ili drugih materijala pomoću magneta. Ovo je praktična funkcionalnost koja pomaže u organizaciji i vizualizaciji ideja.

  Fleksibilnost u Radu: Mogućnost okretanja table omogućava korisnicima da brzo prelaze s jedne strane na drugu, što povećava efikasnost i olakšava rad u dinamičnim radnim okruženjima.

  Regulacija Nagiba: Ako tablu možete naginjati, to pruža dodatnu prilagodljivost pri radu. Nagib table može poboljšati vidljivost i omogućiti udobnije pisanje ili crtanje.

  Mobilnost i Stabilnost: Univerzalno postolje s točkićima i kočnicama čini tablu mobilnom i lako prilagodljivom različitim prostornim potrebama, dok istovremeno pruža stabilnost kad je potrebno.

  Ukupno gledano, bela magnetna tabla koja se može okretati kombinuje estetiku, funkcionalnost i praktičnost, nudeći višenamensko radno sredstvo koje može poboljšati produktivnost i kreativnost u radnom okruženju.

  Deklaracija:
  1. Naziv artikla - Bela tabla magnetna na postolju sa točkićima 90x120 okretna
  2. Tip/model - kancelarijski materijal
  3. Količina - 1 tabla
  4. Uvoznik - Eurocom Beograd
  5. Zemlja porekla - Kina

  CENTROPEN
  ILIJANUM
  MAPED
  STAEDTLER
  UNI
  MONDI
  FABRIANO
  NAVIGATOR
  INTERNATIONAL PAPER
  OPTIMA
  PULSE
  Junior
  Connect
  Top2000
  CATALINA
  DELI
  Primo
  PELIKAN
  EDUCA
  OXFORD
  MAPED CREATIVE
  Disney
  PILOT